Comerç a casa

La plataforma és una eina de comerç electrònic gratuïta, impulsada per la Diputació de Girona, i que té com a objectiu promoure i incentivar el comerç local i, al mateix temps, proporcionar a la ciutadania un punt d'accés als comerços i serveis locals per a fer comandes i augmentar la seva visibilitat.

La plataforma #Comerç a casa# és una iniciativa impulsada per la Diputació de Girona per a promocionar el comerç local a través de la venda en línia. La ciutadania pot accedir a la plataforma per a fer les seves compres en línia i conèixer els productes i serveis dels establiments de Santa Cristina d'Aro i altres municipis de la comarca.

En la plataforma podràs donar d'alta el teu comerç o servei, així com els teus productes i ofertes especials. Això t'ajudarà a augmentar la visibilitat del teu negoci i a arribar a un públic més ampli a través d'Internet. També podràs utilitzar la plataforma per a vendre en línia, atraient a clients que no poden acudir presencialment al teu establiment o que prefereixen comprar des de casa.

També volem destacar que la plataforma és una iniciativa que promou la visibilització dels negocis locals per a incentivar l'economia del municipi i ajudar a mantenir el teu negoci viu. Amb la teva adhesió a la plataforma, estaràs ajudant a construir una comunitat de comerç local més sòlida i resilient.

En definitiva, et convidem a unir-te a la plataforma de comerç local per a promocionar el teu negoci i millorar la teva visibilitat.

SOL·LICITUD D’ADHESIÓ A LA PLATAFORMA AQUÍ: https://forms.gle/z9VL38LoNGtLweq88

 

1